Downloads


Op deze pagina vind je handige downloads die je helemaal gratis kunt gebruiken. Ik heb het voorwerk gedaan voor je! Fijn toch?


De onbezorgd-op-vakantie-checklist (PDF)

Speciaal voor jullie heb ik een checklist gemaakt waarbij je onbezorgd en zonder stress aan je Amerika vakantie kunt gaan beginnen. Je hebt een overzicht van allerlei activiteiten die je simpelweg af kunt vinken als je ze gedaan hebt. Zodoende kun je het loslaten en onbezorgd aan je vakantie gaan beginnen. Genieten dus. Download 'm gratis!! Hoe het werkt? Bekijk hier de video.

Onbezorgd Op Vakantie Checklist
PDF – 1,4 MB 1057 downloads
Rating: 4.7857142857143 sterren
14 stemmen

Washington DC Hand-out (PDF)

Via deze link kun je een "handout" downloaden met informatie over Washington DC. Je vindt er bezienswaardigheden en praktische tips. Deze handout is ter ondersteuning van de video over Washington DC!! Bekijk deze dan ook voor de uitgebreide informatie.

Washington DC Handout
PDF – 7,1 MB 495 downloads
Rating: 5 sterren
5 stemmen

Beverly Hills Hand-out (PDF)

Via deze link kun je een "handout" downloaden met informatie over Beverly Hills. Je vindt er bezienswaardigheden en praktische tips. Deze handout is ter ondersteuning van de video over Beverly Hills!! Bekijk deze dan ook voor de uitgebreide informatie.

Beverly Hills Handout
PDF – 3,4 MB 600 downloads
Rating: 5 sterren
4 stemmen

Voorbeeld rondje zuidwest Amerika (PDF)

Via deze link kun je een reisvoorbeeld (PDF formaat) downloaden voor het meest iconische rondje van Amerika: het zuidwesten! Pas het schema helemaal aan "to your linking!" Bekijk deze video voor de uitleg.

Reisschema Zuidwest USA
PDF – 29,8 KB 953 downloads
Rating: 4.2 sterren
10 stemmen

Voorbeeld rondje zuidwest Amerika (WORD)

Via deze link kun je een reisvoorbeeld (opgemaakt in Word) downloaden voor het meest iconische rondje van Amerika: het zuidwesten! Pas het schema helemaal aan "to your linking!" Bekijk deze video voor de uitleg.

Reisschema Zuidwest USA Word
Word – 13,2 KB 648 downloads
Rating: 4.75 sterren
8 stemmen