Downloads


Op deze pagina vind je handige downloads die je helemaal gratis kunt gebruiken. Ik heb het voorwerk gedaan voor je! Fijn toch?


Document 'Washington DC Hand-out' (PDF)

Via deze link kun je een "handout" downloaden met informatie over Washington DC. Je vindt er bezienswaardigheden en praktische tips. Deze handout is ter ondersteuning van de video over Washington DC!! Bekijk deze dan ook voor de uitgebreide informatie.

Washington DC Handout
PDF – 7,1 MB 102 downloads

Document 'Beverly Hills Hand-out' (PDF)

Via deze link kun je een "handout" downloaden met informatie over Beverly Hills. Je vindt er bezienswaardigheden en praktische tips. Deze handout is ter ondersteuning van de video over Beverly Hills!! Bekijk deze dan ook voor de uitgebreide informatie.

Beverly Hills Handout
PDF – 3,4 MB 171 downloads

Document 'voorbeeld rondje zuidwest Amerika' (PDF)

Via deze link kun je een reisvoorbeeld (PDF formaat) downloaden voor het meest iconische rondje van Amerika: het zuidwesten! Pas het schema helemaal aan "to your linking!" Bekijk deze video voor de uitleg.

Reisschema Zuidwest USA
PDF – 29,8 KB 334 downloads

Document 'voorbeeld rondje zuidwest Amerika' (WORD)

Via deze link kun je een reisvoorbeeld (opgemaakt in Word) downloaden voor het meest iconische rondje van Amerika: het zuidwesten! Pas het schema helemaal aan "to your linking!" Bekijk deze video voor de uitleg.

Reisschema Zuidwest USA Word
Word – 13,2 KB 218 downloads