De Podcast


Wat is er nou mooier dan luisteren naar verhalen over Amerika? Toeristisch Amerika wel te verstaan. En dat kan van alles zijn. Mooie avonturen, ervaringen, waarschuwingen, spannende verhalen, tips... Noem maar op. De ene keer luister je naar de Host alleen en een andere keer zijn er 1 of misschien wel meerdere gasten 'op visite'. Zou je het trouwens leuk vinden om ZELF als gast deel te nemen aan de Podcast? Geen probleem. Laat het me weten via de mail.

 

Nieuwsgierig geworden? Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Of moet ik zeggen: Amerika...? Je kunt de Podcast beluisteren via onder andere Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en nog een aantal Podcast platformen...

Maar natuurlijk ook rechtstreeks via de website van Hop Hop naar Amerika. Hieronder vind je links naar de diverse afleveringen. En daar weer onder de linkjes naar een aantal platformen waar Hop Hop naar Amerika te vinden is. Succes!!


De afleveringen

Hieronder vind je overzichtelijk de individuele afleveringen van Hop Hop naar Amerika, De Podcast. Selecteer de podcast die je wilt beluisteren en zo simpel is het dan ook gelijk... Veel luisterplezier.


Diverse platformen

Spotify

Apple

Google

Tune In

Stitcher

Deezer

Podcast Index

PodFriend

Castbox


Podcast link

Klik op onderstaande Cover om rechtstreeks naar de Podcast website van Hop Hop naar Amerika te gaan en vind hier alle afleveringen overzichtelijk bij elkaar. Maak daar je keuze en beluister de aflevering waar jij in bent geïnteresseerd!